Uite mami: ,,Doamne – Doamne!”

Astazi pe holurile unui cabinet medical am asistat la o scena care m-a uimit, desi pentru multi nu ar trebui sa fie mirarea asa de mare. Un copilas de vreun an si jumatate a vazut la o tanara o carte cu Parintele Arsenie Boca pe coperta. A exclamat copilul privind spre acea coperta de carte: Uite, mami! Doamne-Doamne!…Sfinte Parinte Arsenie, roaga-te pentru noi pacatosii!

3 responses to this post.

 1. Frumusetea zilei vine din frumusetea interioara a omului cu inima curata de rau si plina de lumina iubirii adevarate ! O zi frumoasa si plina de bucurie din lumina minunata a iubirii ! Frumusetea este atat de diversa incat fiecare om poate fi un artist prin frumusetea pe care o daruieste din frumusetea lui Dumnezeu din el ! Fiecare om poate arata prin viata lui ca este in legatura vie si continua cu Dumnezeu, Frumusetea tuturor frumusetilor din lume ! Ca sa-l iubim pe om la adevarata valoare trebuie sa-L cunoastem pe Cel care l-a creat si a pus in el frumusetea Sa negraita prin chipul Sau ! Respectandu-l pe om si iubindu-l , IL respectam si IL iubim pe Dumnezeu Care a pus in noi minunatele Sale daruri, prin care ne putem asemana cu Dumnezeu prin invingerea raului si insusirea iubirii Lui

  Răspunde

 2. Cu adevarat este un sfant a lui DUMNEZEU PARINTELE ARSENIE

  Răspunde

 3. Posted by Viorica on 13 noiembrie 2012 at 21:37

  Imi tresare inima de bucurie sfanta intotdeauna cana aud vorbindu-se de Parintele Arsenie Boca. Il iubesc nespus de mult. Cred cu fervoare ca se roaga lui Dumnezeu pentru noi,neincetat. Si mai cred, ca traind ca un inger pe acest pamant, acum este prietenul cel drag al Domnului Iisus . Parinte Arsenie , fie-ti mila si de noi, pacatosii ! AMIN !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: