Castigatorii concursului Editurii Cristimpuri

Pe 17 aprilie, in dimineata zilei de FLORII au fost desemnati castigatorii concursului EDITURII CRISTIMPURI. Chiar daca metoda desemnarii castigatorilor a fost tragerea la sorti, trebuie sa stiti ca am facut o rugaciune ca pachetele de carti sa fie spre binecuvantare si folos duhovnicesc. Am confectionat biletele pentru fiecare participant care a raspuns corect la intrebari si am amestecat bine biletele cu numele pe ele într-o cutie. Am extras mai intai castigatorul premiului al III lea, apoi am extras un bilet pentru castigatorul premiului al doilea si la ultima extragere a iesit biletul pentru castigatorul premiului cel mare. Castigatorii sunt asadar:

1. Ionita Florentina – Mega Pack
2. Simona Petrule – 2 carti la alegere
3. Angheluta Daniela Valentina – 1 carte la alegere

Castigatorii vor fi contactati prin e mail si vor primi cartile in cel mai scurt timp posibil. Toti participantii la concurs vor primi o reducere de 20%, daca vor face o comanda de carti pe www.edituracristimpuri.ro pana in data de 1 iunie (data la care va demara un nou concurs al editurii).
De asemenea, Editura Cristimpuri acorda o reducere de 20% la toate comenzile primite in Saptamana Patimilor si in cea Luminata, respectiv 18 aprilie – 30 aprilie.

Anunțuri

3 responses to this post.

 1. […] castigatorii concursului cristimpuri […]

  Răspunde

  • Posted by ANGHELUTA DANIELA-VALENTINA on 30 Aprilie 2011 at 11:01

   HRISTOS A INVIAT!
   MULTUMESC MULT PENTRU PREMIU. MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU CA MI-A DAT SANSA SA VA GASESC PRIN INTERMEDIUL INTERNETULUI. MULTUMIM PENTRU TOT CE FACETI PENTRU NOI, PRIN ACTIVITATEA PE CARE O FACETI. BUNUL DUMNEZEU SA VA DE-A PUTERE DE MUNCA, SANATATE SI SPOR DUHOVNICESC IN TOATE. DOAMNE AJUTA!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: