Printesa cu haine de aur(Filocalia pentru copii)

PRINŢESA CU HAINE DE AUR/THE PRINCESS WITH GOLDEN CLOTHES este deocamdată singura carte ortodoxa pentru copii bilingvă tiparită în România. Traducerea a fost făcută de Prof. Lavinia Petre şi de Macrina Lewis (dirijoarea unui cor creştin ortodox din S.U.A.). Lucrarea a primit mangâierea duhovnicească a Parinţilor de la Sfântul Munte Athos, ediţia a fost îngrijită de Ieroschimonah Stefan Nuţescu de la SCHITUL LACU.

Ilustraţiile cărţii aparţin unei tinere, dar extraordinar de talentate artiste, RODICA VIERU, cea care a ilustrat şi volumul I al Filocaliei pentru copii. PRINŢESA CU HAINE DE AUR face parte din colecţia FILOCALIA PENTRU COPII SI TINERI, este de fapt povestirea care deschide primul volum al Filocaliei pentru cei mici.

Ca element de inedit, PRINŢESA CU HAINE DE AUR, reprezinta 3 produse intr-unul singur: povestea în limbile româna şi engleză şi un CD cu filmul PRINŢESA CU HAINE DE AUR, un film aproape unicat, printre puţinele filme religioase făcute vreodată pentru copii în ROMANIA. Regia şi scenariul filmului aparţin tot lui CRISTIAN ŞERBAN, autorul poveştii, cel care a colaborat în realizarea acestuia cu actorii teatrului MOFT din PLOIEŞTI.

Cartea cu CD ul inclus, poate fi comandata pe www.edituracristimpuri.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: