Lansare Viata Maicii Domnului si anunt legat de Filocalia pentru copii

Bucurie, pace si binecuvântarea Maicii Domnului. Aceste daruri le-am avut la lansarea cărţii VIAŢA MAICII DOMNULUI…Invitati, public, autor, organizatorii, cu toţii cred că au primit aceste daruri la doar o zi după Intrarea Maicii Domnului în Biserică (21nov). Nu a fost o sală arhiplină la această lansare, însă cei care au onorat invitaţia au fost acolo trup şi suflet, astfel că ne-am folosit cu toţii de această mângâiere a Maicii noastre a tuturor. Seara a fost deschisa de un recital de poezie duhovnicească, actriţa Afrodita Androne recitând in special din poezia Zoricăi Laţcu.
In foto: Afrodita Androne(actrita TNB), Stelian Gomboş (doctorand teologie) si un prieten Gabi Barbulescu (cel din spate)

 

 

 

 A urmat un scurt speech al autorului si editorului Cristi Şerban, apoi un speech consistent, echilibrat si bine pus la punct al doctorandului in Teologie, Stelian Gomboş.

Mai jos cumparatori la raft…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 In incheiere s-au făcut poze de grup şi buna dispoziţie a crescut in jurul unui platou cu delicioase fursecuri (sper de post).
Mai jos sesiunea de autografe

O alta veste buna a venit odata cu aceasta lansare. La Editura Cristimpuri a aparut Filocalia pentru copii si tineri revizuita (volumele unul si doi unite). Cele doua carti: VIATA MAICII DOMNULUI si FILOCALIA PENTRU COPII SI TINERI sunt deja disponibile pe site-ul editurii http://www.edituracristimpuri.ro. Multumiri Librariei Sophia pentru gazduirea evenimentului si pentru buna organizare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: