Lansare carte 22 noiembrie, Libraria SOPHIA BUCURESTI

Libraria Sophia si Editura Cristimpuri

                 va invită la lansarea volumului

       VIAŢA MAICII DOMNULUI

                  invitati: Drd. Stelian Gombos

                              Afrodita Androne (actrita Teatru Naţional)

                              Cristian Serban (autor)

  luni, 22 noienbrie 2010, ora 18.00

Libraria Sophia, str. Bibescu Voda 19

Cristian Şerban(editor): Cea mai recentă lucrare ieşită de la tipar este VIAŢA MAICII DOMNULUI, o carte care din punctul meu de vedere ar trebuie să fie în biblioteca fiecărui ortodox din ţara asta. Este un mod plăcut de cunoaşte ce reprezintă Maica Domnului pentru noi aceştia care îndrăznim să o numim Maică, cu sensul cald de mamă a noastră a tuturor. Această carte este deocamdată unicat prin format, grafică şi alte elemente care o recomandă pe lista lecturilor formative obligatorii. Ne-am străduit să adăugăm cărţii şi un material audio, pe care de asemenea îl găsesc unic. Din ce ştiu nu există o Viaţă a Maicii Domnului pe CD şi faptul că povestea este realizată cu actori profesionşti şi totodată credincioşi, recomandă  materialul de la sine. Întâlnirea cu această carte: Luni, 22 noiembrie, LIBRARIA SOPHIA. Invitaţii mei sunt doi oameni de aur, două inimi mici dar harnice din pieptul ortodoxiei: Drd. Stelian Gomboş şi actriţa Afrodita Androne.

 

Pr. Dr. Claudiu Băzăvan: Din ziua răstignirii lui Iisus Hristos, atunci când de pe Cruce Mântuitorul a rostit încredinţându-ne Maicii Domnului: Femeie, iată fiul tău! Apoi a zis ucenicului: Iată mama ta! (Ioan 19, 26-27), fiecare dintre noi provine din două mame (în limba greacă demeter). Cu Maica Domnului alături începem urcuşul duhovnicesc anual, atunci când sărbătorim Naşterea Maicii Domnului (8 septembrie) şi îl încheiem, odată cu Praznicul Adormirii Maicii Domnului (15 august).

De fapt Maica Domnului ne însoţeşte, ca o Maică a tuturor, clipă de  clipă în viaţa noastră, intervenind discret dar întotdeauna eficient mai ales când, covârşiţi de povara necazurilor, căutăm cu înfrigurare sprijin, mângâiere în dureri sau un pic de dragoste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: