Sex la TV nonstop

Chiar şi la programele aşa zis cuminţi mai nou se pune ceva cu conotaţie sexuală, de fapt constat că sexul la TV a devenit obligatoriu. Concernul PRO ne-a obişnuit cu ,,fundaşe” şi ,,înaintaşe” care fac reclamă canalului de sport, iar la ştirile sportive (am urmărit chestia asta mai multe zile la rând) se prezintă obligatoriu o aşa zisă informaţie cu un nud, cu ceva sâni, cu ,,mândria” fotbalistului Adrian Cristea şi exemplele pot continua.
Recent am schimbat două vorbe cu o femeie editor de carte religioasă, care mi-a spus că deşi are televizor în casă preferă să nu-i dea drumul, fiindcă la orice oră şi pe orice canal poţi găsi ceva smintitor. Mi s-a părut un fel de tratat de habotnicie acesta, dar gândindu-mă la educaţia creştină a celor trei fete ale acestei doamne, tind să-i dau dreptate. Tendinţa în ultima vreme este să se treacă de pe sistemul analogic pe sistemul digital ceea ce înseamnă mai multe canale tv şi obligatoriu un canal porno. Nu pot să constat decât faptul că direct proporţional, cu cât avem mai multe canale, cu atât timpul pierdut în faţa ,,cutiei cu magie” e mai mult şi mai preţios. E greu să administrezi de la 100 de canale în sus şi de fapt urmăreşti în acelaşi timp toate canalele şi niciunul.
Pentru urbea lui Nichita, Ploieşti, am o supărare în plus, fiindcă deja de la opt seara nu mai vezi un om pe stradă, ceea ce înseamnă că ne îngropăm în ale televizoarelor şi virtualului exact în timp ce în alte oraşe viaţa începe să clocotească. Natura, excursiile, plimbările de mânuţă, o tură cu bicicleta, ieşitul la un suc, săruturile pe banca din parc, pe toate le-a cam omorât distinsul tv. O să trăim probabil şi vremuri când vom avea accesul la mii de canale TV…Ce facem cu ele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: