Bucurie si implinire la Targul de carte religioasa Sibiu 2010

Bucuriile şi realizările personale la Târgul de carte religioasă SIBIU 2010 au fost destul de multe. Am realizat patru interviuri cu oameni implicaţi în ale scrisului şi artei: Florian Bichir, Stelian Gomboş, Răzvan Codrescu, Manuela Golescu…Am interacţionat cu oameni absolut minunaţi: editori de carte, librari, copii frumoşi, iubitori de carte. Klaus Kenneth m-a pupat! Părintele Necula mi-a reconfirmat că mă pot baza pe prietenia care ne leagă de vreo trei ani…

Sambata 9 octombrie la ora 11,00 am lansat în prezenţa a peste 50 de persoane VIAŢA MAICII DOMNULUI, un produs multimedia destinat copiilor şi adolescenţilor.Evenimentul a fost precedat de vernisajul expoziţiei de lucrări cu tematică religioasă şi vizionarea scenetei „Aripi spre cer”, realizate de copiii grupei pregătitoare A de la Grădiniţa nr.38 din Sibiu îndrumaţi de educatoarele Remete Ana şi Marinescu Mihaela Laura. Copiii au avut de răspuns la întrebări legate de îngeri, iar răspunsurile lor, scrise pe un panou, au fost de-a dreptul delicioase (o să public în curând câteva răspunsuri ,,năzbâtioase” ale picilor)

VIATA MAICII DOMNULUI poti comanda aici este o incursiune în cele mai frumoase carti publicate in Romania despre Maica Domnului apartinand Sfintilor Maxim Marturisitorul, Ioan Gura de Aur, Simeon Metafrastul etc. CD ul care însoţeşte cartea este realizat cu actorii AFRODITA ANDRONE (Teatrul National Bucuresti) si FLORIN NAN(actor liber profesionist)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: