Grupul Anatoly

O sa prezint pe episoade, grupurile si ansamblurile corale care au participat la proiectul TATAL NOSTRU. Rugaciunea Domneasca in 7 graiuri, proiect multimedia, care cuprinde o carte si un CD care reuneşte 10 ansambluri corale din Romania si un cor din Suedia. Astăzi grupul Anatoly. Vezi produsul multimedia aici

Grupul vocal Anatoly s-a constituit în anul 2000 la initiativa celor trei tineri care-l alcătuiesc, uniţi fiind de o singură pasiune, muzica.

Repertoriul grupului este variat şi cuprinde peste 300 de lucrări á capella şi cu acompaniament, preclasice, clasice şi romantice, religioase, prelucrări folclorice, colinde şi cântece de Crăciun cât şi lucrări din literatura contemporană.

Trio-ul a susţinut numeroase concerte şi recitaluri, a realizat imprimări radio şi TV, atât în ţară cât şi în străinătate; a înregistrat şapte compact discuri ce cuprind lucrări din repertoriul românesc şi universal dintre care „Dumnezeiasca Liturghie a Sf. Ioan Gură de aur” a fost propus în anul 2006 pentru Premiile Academiei Romane.

Alături de Corala „Gheorghe Dima” din Braşov condusă de maestrul Nicolae Bica, Orchestra Filarmonicii din Roma, Orchestra Filarmonicii din Braşov şi Orchestra Facultăţii de Muzică din Braşov, trio-ul Anatoly a participat la o serie de concerte vocal simfonice.

Din anul 2005, trio-ul vocal „Anatoly” este membru în „Asociaţia Română de Cânt Coral”, membru în asociaţia culturală internaţională „A Coeur Joie”şi membru de onoare în Asociaţiunea Transilvăneană „ASTRA”.

Începând cu anul 2008, „Anatoly” fiinţează sub egida Centrului Cultural ”REDUTA” din Braşov

In 2010 Grupul a participat , alaturi de 10 corale, la proiectul TATAL NOSTRU. Rugaciunea Domneasca in 7 graiuri, proiect al Editurii Cristimpuri www.edituracristimpuri.ro

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: