Lady Gaga: avatarurile unei noi vedete de tip Michael Jackson

Am aşa un presentiment că parcă am mai vazut filmul ăsta. Madonna, Cher, Michael Jackson au fost artişti care au explodat de tineri. Numai că aceştia au fost cât de cât longevivi, în vreme ce Lady Gaga sau mai precis Stefani Germanotta pare ca este precum nişte artificii care fac un show exploziv, spectaculos, dar de scurtă durată. Când am urmărit o înregistrare din timpul liceului cu Stefani Germanotta (actuala Lady Gaga) pe cuvânt că am avut un gâdilici pe la mărul lui Adam şi cât pe aici să vărs o lacrimă de ciudă. De ce ciudă? Fiindcă un talent uriaş, s-a lăsat pe mâna unui impresar (sau ce o fi el) şi se pare că şi-a vândut sufletul diavolului. Lumea Gaga este plină de monstruleţi, de fantezii bisexuale, de ,,gayisme”, de nuduri îmbrăcate în hălci de carne, de deghizări şi ,,travesteală”, de ,,circăreli” ieftine…Din fata talentată care rupea pianul în două, compunând piese care mergeau direct la suflet, Stefani s-a transformat într-o vedetă supramediatizată, fiind numită ,,Noua Madonna” etc. Sutele de milioane de vizualizări pe internet, milioanele de dolari în cont, show după show, album după album; toate astea costă. Nu e de mirare că pe motorul google apar sute de rezultate când introduci cuvintele ,,Lady Gaga bolnava”. Nu-i doresc artistei nici lupus, nici leşinuri, nici boli pshice (afecţiuni care au o doză de plauzibil), ci doar să-şi amintească de ea, de fata minunată cu alură de zână din poveşti de altădată şi de îngerul ei păzitor pe care tot   caută să-l omoare.

Reclame

3 responses to this post.

 1. Posted by Ana on 17 septembrie 2010 at 08:49

  Putin bolnava, a fost si inainte, insa din video clipurile astea mai vechi se vede ca a avut talent. Acum insa ce face e isteric, as numi chiar ca e demonic. Asa ne ajung copii in jungla asta a muzicii, daca nu-i tinem din scurt. mai putina muzica, mai mare atentie la cuvinte

  Doamne ajuta

  Răspunde

 2. Posted by Tanar on 21 martie 2011 at 16:36

  produsul masoneriei

  Răspunde

 3. Posted by Athina Costea on 27 martie 2011 at 18:51

  Cum va permiteti, dom’le, sa o comparati pe gaga cu MICHAEL ??!! RUSINE !! N-ati facut altceva decat sa manjiti cu mizerii un INGER , si asa mult prea ranit si batjocorit pe nedrept de aceasta lume MIZERABILA care nu L-a meritat si sa aduceti un afront tuturor oamenilor de bunacredinta care IL iubesc , IL apara si se mandresc cu EL pe buna dreptate ! Inca ceva : sa le intre bine in cap tuturor : MICHAEL = MIRACOL ( deloc intamplator cele doua au 7 litere ) si nu sufera comparatie cu NIMENI , nici depasire ! Daca totusi se va intampla, va fi VREMELNIC !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: