Cristi Serban le arata tinerilor calea spre credinta

Cristi Şerban deţine prima editură ortodoxă din Prahova. Tânărul a înfiinţat singura editură ortodoxă pentru copii şi tineri din ţară, fiindcă a observat că prea puţine cărţi bisericeşti se adresează acestui segment de cititori.

„Cristimpuri” este prima editură ortodoxă care funcţionează în Prahova şi singura din ţară specializată numai în publicarea cărţilor pentru copii şi tineri.

Cristi Şerban, proprietarul acestei edituri este un tânăr ploieştean, absolvent al Facultăţii de Teologie, care a publicat din 2005 şi până în pezent aproximativ nouă cărţi, toate dedicate acestui segment de cititori.

„Ideea mi-a venit de când participam la târgurile de carte în calitate de autor. Aşa am descoperit că oferta de carte ortodoxă pentru copii şi adolescenţi este foarte firavă comparativ cu cea a altor religii şi mi s-a părut îngrijorător pentru o ţară care are 95% dintre locuitori ortodoxi să nu circule informaţia”, explică scriitorul. Astfel, în urmă cu câteva luni, el a înfiinţat o editură care publică numai cărţi cu povestiri religioase şi pilde duhovniceşti pentru copii şi tineri.

Produse multimedia

Toate volumele editurii sunt însoţite de CD-uri multimedia care conţin filme de animaţie, povestiri audio, muzică corală, iar una dintre cărţi este însoţită chiar şi de un film artistic pe care l-a conceput singur, acesta fiind una dintre puţinele pelicule cu tematică religioasă din România

Articol preluat de aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: