Pana unde merge idolatria?

Nici nu ştii cum să iei ştirea asta, pe care am vazut-o aşezată la mare loc de cinste alături de ştirile zilei, pe mai multe site-uri de profil, chiar de prim rang. Nici nu ştiu dacă e comică ori tragică!…Habar nu am dacă sminteşte sau dacă este un exemplu demn de cinstire a gloriei înaintaşilor? Nici nu ştiu dacă toaleta distinsului cântăreţ a fost folosită sau nu, de parcă altă întrebare existenţială nu aş avea să-mi pun!:)

 

Un vas de toaletă care i-a aparţinut lui John Lennon s-a vândut cu 9.500 de lire sterline…

 

Un vas de toaletă care i-a aparţinut fostului membru Beatles John Lennon s-a vândut sâmbătă cu 9.500 de lire sterline, în cadrul unei licitaţii care a avut loc la Liverpool, la cea de-a 33-a ediţie a Convenţiei Beatles.Licitaţia a avut loc în cadrul ediţiei 33 a Convenţiei Beatles.Vasul de toaletă, a cărui valoare a fost estimată iniţial la 750 de lire sterline, este confecţionat din porţelan şi a fost adjudecat de un investitor străin.Totodată, în cadrul convenţiei a fost scos la licitaţie un exemplar al albumului „Two Virgins”, estimat la 2.500 de lire sterline. Albumul cu pricina, înregistrat de Lennon împreună cu partenera lui de viaţă, Yoko Ono, a rămas în istorie, dincolo de valoarea sa muzicală, şi pentru faptul că are pe copertă fotografii cu cei doi dezbrăcaţi complet.

 Uite aşa încet- încet, cu ştiri genul ăsta se ,,latrinizează” biata Românie, sau era ,,latrinizată” deja şi eu nu ştiam!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: