Pana unde merge idolatria?

Nici nu ştii cum să iei ştirea asta, pe care am vazut-o aşezată la mare loc de cinste alături de ştirile zilei, pe mai multe site-uri de profil, chiar de prim rang. Nici nu ştiu dacă e comică ori tragică!…Habar nu am dacă sminteşte sau dacă este un exemplu demn de cinstire a gloriei înaintaşilor? Nici nu ştiu dacă toaleta distinsului cântăreţ a fost folosită sau nu, de parcă altă întrebare existenţială nu aş avea să-mi pun!:)

 

Un vas de toaletă care i-a aparţinut lui John Lennon s-a vândut cu 9.500 de lire sterline…

 

Un vas de toaletă care i-a aparţinut fostului membru Beatles John Lennon s-a vândut sâmbătă cu 9.500 de lire sterline, în cadrul unei licitaţii care a avut loc la Liverpool, la cea de-a 33-a ediţie a Convenţiei Beatles.Licitaţia a avut loc în cadrul ediţiei 33 a Convenţiei Beatles.Vasul de toaletă, a cărui valoare a fost estimată iniţial la 750 de lire sterline, este confecţionat din porţelan şi a fost adjudecat de un investitor străin.Totodată, în cadrul convenţiei a fost scos la licitaţie un exemplar al albumului „Two Virgins”, estimat la 2.500 de lire sterline. Albumul cu pricina, înregistrat de Lennon împreună cu partenera lui de viaţă, Yoko Ono, a rămas în istorie, dincolo de valoarea sa muzicală, şi pentru faptul că are pe copertă fotografii cu cei doi dezbrăcaţi complet.

 Uite aşa încet- încet, cu ştiri genul ăsta se ,,latrinizează” biata Românie, sau era ,,latrinizată” deja şi eu nu ştiam!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: